Dadaşlar, Ankaragücü maçına kilitlendi

BB Erzurumsspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: İnşallah bu hafta hem üç puan alıp, rahat bir nefes alacağız...

20 Eylül 2018 14:02

Dadaşlar, Ankaragücü maçına kilitlendi
Dadaşlar, Ankaragücü maçına kilitlendi

Erzurum Post-(Spor Servisi)-Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor da tek hedef üç puan. B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak,“Galibiyet için oynayacağız, Üç puandan başkan bir şey düşünmüyoruz. Yarın ki, maçta tüm oyuncularıma güvenim tam” dedi.

TEK HEDEF GALİBİYET VE 3 PUAN
 

Ankaragücü ile yapacağı zorlu müsabakanın hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren mavi-beyazlılar, Ankara temsilcisi karşısında mutlak galibiyet ve üç puan için çıkacak.

 

 


-"BİZİM İÇİN LİGİN EN ÖNEMLİ MAÇI"

 

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Ankaragücü maçının önemine değinerek, “Ligin bize göre en önemli maçlarından birini oynayacağız. 5 haftalık periyotta çok iyi mücadele ettik, maçlar oynadık. Bir türlü üç puanla tanışamadık. Hedefimiz sahamızda taraftarımıza üç puan ve galibiyet hediye etmek. Bütün çalışmalarımız bu yönde. Ankaragücü maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Çok hak ettiğimiz maçlar var. İnşallah bu hafta mem çok arzuladığımız o üç puana ulaşacağız.Takım olarak galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Yarın ki, maçta tüm oyuncularıma güvenim tam” diye konuştu. 

 


KALECİLERİN YARIŞI NEFES KESİYOR

 


Hafta boyunca süren antrenmanlarda mavi- beyazlı futbolcular hırsları ile dikkat çekti. Özellikle forvet oyuncuları ile yakından ilgilenen Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ceza sahası içerisinde bol bol şut çalışması yaptırdı. Diğer yandan
antrenmanlardaki perfonmansyları ile kaleciler İbrahim Sehiç ve Hakan Cambazoğlu, hem teknik ekip hem de takım arkadaşlarından bol bol alkış aldı.

 

 

Erzurumspor'da cezalı ve sakat futbolcusu bulunmuyor. Yarın akşam saat 20.00'da başlayacak olan Kazım Karabekir Stadyumu'ndaki B.B.Erzurumspor- M.K.E Ankaragücü maçını Serkan Çınar yönetecek.  Fotoğraflar: Cem BAKIRCI/Erzurum

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.