Orhan BOZKURT

Orhan BOZKURT

İşte Erzurum Cumhuriyeti’nin yıkıldığı an!

30.09.2020 21:03:00

Erzurum’da son birkaç gündür, oturup kalkan, yatan-uzanan herkes ‘Erzurum Cumhuriyeti’ni konuşuyor. İşin aslı şu; Erzurum bağırsaklarını temizliyor.

 

Evet, Erzurum artık kendi özüne dönerek, günü değil geleceğini kurtarmanı derdinde. Çünkü, bunun için dertlenen çocukları var.

 

Hani yazılarımda hep kullanırım ya; ‘emi, emi, arkaya kamçı’ ispiyonculuğundan kurtuluyor.

 

Erzurum, eşit şartlarda hatta bazen eksik şartlarda kendinden; bilgisi, birikimi, becerisi, duruşu ve çabasıyla öne geçenlere arkadan çelme takan hainlerinden kurtuluyor.

 

Bu girizgahtan sonra gelelim güne!

 

Başlıkta ne demiştik:

 

İşte Erzurum Cumhuriyeti’nin yıkıldığı an!

 

Hadi fotoğrafını da koyalım

 

 

Yer: Ak Parti Genel Merkezi

 

Tarih: 28 Eylül 2020 Pazartesi

 

Saat: 17. 23

 

Kimler var fotoğrafta; Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok İbrahim Aydemir…

 

Konu: Yukarıda tarih, yer ve zaman belirterek verdiğim Sayın Özhaseki’nin twitter paylaşımına göre, ‘’dadaşlar diyarı #Erzurum ‘’

 

Evet o gün orada Erzurum konuşuldu.

 

Ancak konu sadece Sayın Özhaseki’nin paylaşımında vurguladığı, ‘Güzel şehrimiz için planlanan projeler… ‘’ değildi.

 

Konuşulan, ispiyonculuktu, arkadan arkaya yol arkadaşlarına çelme takmaydı, kendi geleceklerini Erzurum’un geleceğinin önüne koyanların pespayeliği, Erzurum’ adına kendince Cumhuriyet kurup, Türkiye Cumhuriyeti üzerinden paye ve makam edinenlerin ihanetiydi.

 

Ve daha neler, nelerdi…

 

Eminim, yukarıda gördüğünüz fotoğrafta yer alan kahramanlar günü geldiğinde; kimin ne herzeler yediğini bu Erzurum’a anlatır, anlatmalı da.

 

Bakın o fotoğrafta ülkemiz en metanetli günlerinden geçerken Türkiye Cumhuriyeti Bakanlık koltuğunda oturmuş devleti bilen üç kişi var.

 

***

 

Şimdi herkesin merak ettiği, kendilerini ‘Erzurum Cumhuriyeti’ diye adlandırarak FETÖ taktikleri ile yol arkadaşlarını ispiyonlayan, o pespayelerin ve yediği haltların üstü örtülecek mi?

 

Yani; kol kırılıp yen içinde mi kalacak!

 

Yukarıdaki fotoğrafta yer alan herkese ulaşamadım.

 

Ancak İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile konuştum.

 

Başkan Öz, ‘’Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Şehrimize, partimize,  yol arkadaşlarına kim ne ihanet etmişse hepsi ortaya çıkacak. Gereken ne ise hem parti disiplinimiz hem de hukuki çerçevede yapılacak. Emin olun. O toplantıda olan herkes de bu anlamda benimle aynı görüşte ve bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız’’ dedi.

 

Bizde  bekleyip göreceğiz.

 

Malum… Bu çağda, hiçbir söz havada kalmıyor.

 

Bu satten sonra top, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Birimi'nin topladığı ve toplayacağı deliller ile Türkiye Cumhuriyeti Anayasası çerçevesinde Hukukun elinde.

 

Ne demiş atalarımız;

 

Hele şu toz duman bi dağılsın, bindiğin at mı, eşek mi anlarsın!

 

 

Yorum Yaz
Uyarı: Hakaret içeren Cümleler veya imalar, inançlara, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.